Search
Close this search box.
جراحی زیبایی پستان

صفر تا صد جراحی زیبایی سینه را قبل عمل بدانید!

جراحی زیبایی سینه یکی از روش‌های بالا بردن اعتماد به نفس خانم‌هایی است که از سایز سینه‌ی خود رضایت ندارند و دائما با خود تلقین می‌کنند که اندام آن‌ها نسبت به دیگران ترکیب زیبایی ندارد. زیبایی پستان باعث افزایش اعتماد به نفس در خانم‌ها می‌شود.

سه نوع طبقه‌بندی کلی برای جراحی زیبایی پستان وجود دارد که شامل کاهش چربی پستان، بازسازی پستان و پروتز پستان می‌شود. در ادامه می خواهیم در مورد انواع جراحی‌های زیبایی سینه و ویژگی‌های هر کدام صحبت کنیم. اگر از نظر رفع افتادگی‌ها و شل شدگی سینه نیاز به بهبود احساس می‌کنید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. ضمنا این جراحی عوارضی ممکن است داشته باشد که برای هر خانم متقاضی این عمل لازم است تا از آن‌ها آگاهی داشته باشد.

انواع جراحی پستان

انواع جراحی زیبایی سینه

“جراحی زیبایی سینه” دارای انواع مختلفی است. افرادی که به دلایل مختلف از فرم سینه‌های خود راضی نیستند و قصد بازسازی، کوچک سازی یا بزرگ سازی سینه را دارند، می‌توانند از این جراحی‌ها بهترین استفاده را ببرند. انواع عمل زیبایی سینه در ادامه تشریح شده‌اند:

زیبایی سینه با پروتز

جراحی پروتز سینه با گذاشتن پروتز زیر و روی قفسه سینه انجام می‌گیرد. پزشک ممکن است برش را در زیر بغل، ناحیه قهوه‌ای رنگ پستان و یا در قسمت پایینی پستان ایجاد کند. در کل، جراحی پروتز پستان را می‌توان عملی تهاجمی دانست. اگر پزشک برای پروتز، برش‌هایی در زیر بغل ایجاد کند، از آندوسکوپ در طول عمل جراحی استفاده می‌شود. پروتز پستان برای بزرگ‌سازی سینه و افزایش اندازه، بهبود ظاهر و ایجاد تقارن پستان و فرم دهی به آن در خانم‌ها، انجام می‌شود. 

اگر قرار است سینه‌های خود را پروتز کنید، می‌بایست به دنبال بهترین جراح پروتز سینه باشید. اهمیت بهترین جراح زمانی مشخص خواهد شد که نتایج عمل را مشاهده کنید. بهترین جراح پروتز سینه در کنار استفاده از بهترین تجهیزات برای بیماران خود، توصیه‌ها و نکات مراقبتی را به موقع نیز در اختیار بیماران قرار می‌دهند.

خانم‌ها به دلایل زیادی عمل پروتز سینه را انجام می‌دهند؛ از جمله:

  • کوچک بودن سینه‌ها
  • بد فرم شدن پستان‌ها بعد از دوران بارداری
  • پستان‌های نا‌متقارن 

انواع پروتز سینه

انواع پروتزها در جراحی‌های زیبایی سینه توسط برندهای مختلف و در کشورهای گوناگون تولید می‌شوند. پروتزها از لایه‌های سیلیکونی ساخته شده است که یا با محلول آب و نمک و یا با ژل سیلیکون پر شده‌اند. معمولا پروتزهای سیلیکونی بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از پروتزهایی که با ژل پر شده‌اند یک بار توسط سازمان غذا و دارو ممنوع شد و اکنون به صورت محدود مورد استفاده قرار می‌گیرد.

البته پروتزها را از جنبه های مختلفی می‌توان تقسیم‌بندی کرد؛ از نظر جنس، لایه سطحی، اندازه، میزان برجستگی و شکل ظاهری. انتخاب مناسب‌ترین نوع پروتز برای جراحی سینه بر عهده پزشک جراح است که با بررسی وضعیت مراجعه کننده می‌تواند تصمیم بگیرد.

بیشتر بدانید: جراحی لیفت صورت چگونه روی صورت انجام می‌شود؟

عوارض احتمالی پروتز پستان

جراحی زیبایی سینه مانند تمامی عمل‌های زیبایی دیگر، عوارض خاص خود را دارد. جزئیات عوارضی که ممکن است پس از عمل برایتان روی دهد، از سوی پزشک جراح اطلاع‌رسانی می‌شود. اما بد نیست پیش از اقدام به جراحی، برخی از شایع‌ترین آن‌ها را بدانید.

  • درد پستان
  • تغییر عصب حسی نوک پستان و پستان
  • زخم
  • خونریزی
  • عفونت
  • عدم قرینگی پستان ها

ماندگاری نتیجه پروتز سینه

پروتزهای پستان به گونه‌ای طراحی نشده‌اند که برای همیشه ماندگار باشند. اگر اندازه و شکل سینه پس از مدتی تغییر کند، امکان تعویض پروتز سینه فراهم می‌شود. خانم‌هایی که پروتز پستان ژلی دارند باید بعد از عمل جراحی سه بار در سال و سپس دو بار در سال آزمایش ام آر آی دهند.

جراحی کوچک کردن پستان در زنان

یکی از انواع عمل زیبایی سینه، نوعی از جراحی سینه است که منجر به کوچک کردن سینه خواهد شد.‌ خانم‌هایی که سینه‌های بزرگی دارند، ممکن است به هنگام ورزش کردن یا انجام امور روزمره خود اذیت شوند. این افراد با بزرگی و سنگینی پستان‌ها گردن درد، کمردرد، ضعف و بی حسی را تجربه می‌کنند. بنابراین با جراحی مذکور سایز سینه‌های خود را کاهش می‌دهند. طی جراحی کوچک کردن سینه، پوست اضافی، چربی و بافت پستان جدا می‌شوند. این جراحی می‌تواند زیبایی اندام را در افراد افزایش دهد. بعد از عمل جراحی کوچک کردن سینه یا همان ماموپلاستی کاهشی، دردهای ناشی از داشتن سینه‌های بزرگ از بین می رود.

لازم به ذکر است این جراحی برای خانم‌هایی توصیه می‌شود که نمی‌خواهند در آینده بچه‌دار شوند. چرا که ممکن است امکان شیردهی را برای همیشه از بین ببرد.

دلایل انجام جراحی کوچک کردن پستان

از جمله شایع‌ترین علل انجام این جراحی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گردن درد، کمر درد و شانه درد مزمن
  • خارش زیر پستان
  • کمبود اعتماد به نفس به دلیل داشتن پستان های بسیار بزرگ
  • انجام فعالیت‌ها به صورت محدود

دقت کنید که در شرایط زیر نباید جراحی کوچک کردن پستان را انجام دهید:

  • استعمال دخانیات
  • داشتن شرایط خاص مثل دیابت و مشکلات قلبی
  • داشتن اضافه وزن
  • تصمیم به داشتن فرزند در آینده

جراحی کوچک کردن پستان در مردان (ژنیکوماستی)

کوچک کردن پستان میان مردانی رواج دارد که به دلیل رشد بیش از حد بافت سینه از ظاهر آن راضی نیستند. به رشد بیش از اندازه سینه ها، اصطلاحا ژنیکوماستی گفته می‌شود.

البته یکی از دلایل دیگر جراحی برای کوچک کردن سینه وجود پوست اضافه در قفسه سینه است که بر اثر کاهش وزن به وجود آمده است. جراحی برای کوچک کردن سینه به از بین رفتن این پوست اضافه کمک می کند و باعث افزایش اعتماد به نفس در مردان می‌شود.

جراحی بازسازی پستان

جراحی بازسازی سینه نیز از دیگر جراحی‌های زیبایی سینه است که به منظور ترمیم بافت برش خورده سینه مورد استفاده قرار می‌گیرد. سالانه بسیاری از خانم‌ها به سرطان پستان مبتلا شده و برای درمان مجبور به تخلیه پستان درگیر بیماری می‌شوند. ممکن است تخلیه سینه ها باعث کاهش اعتماد به نفس و بروز افسردگی برای بیماران شود. بنابراین جراحی بازسازی سینه یا پستان، به این خانم‌ها کمک می‌کند تا شکل طبیعی پستان خود را حفظ کنند.

عمل بازسازی پستان اغلب برای خانم‌هایی مورد استفاده قرار می گیرد که برای پیشگیری از پیشرفت سرطان و درمان آن مجبور به تخلیه پستان‌های خود می‌شوند. با جراحی ترمیمی ظاهر، اندازه، حجم و نوک پستان بازسازی می‌شود. در این نوع جراحی نیز به دلیل برداشته شدن مجاری شیردهی، عملکرد طبیعی پستان، مانند شیردهی، باز نمی گردد.

در عمل بازسازی سینه، برای پستانی که نیاز به ترمیم دارد از پروتزی به اندازه حجم پستان سالم استفاده می‌شود. پروتز زیر ماهیچه قفسه سینه قرار می‌گیرد. عمل بازسازی پستان را می‌توان حتی با استفاده از بافت پستان خود بیمار انجام داد.

عمل لیفت سینه

در برخی از خانم‌ها به دلیل افزایش وزن سینه، پوست قادر به نگهداری از سینه نیست. بنابراین سینه شل شده و حالت افتادگی پیدا می‌کند. پزشکان برای از بین بردن این عارضه از جراحی زیبایی سینه ماستوپکسی استفاده می‌کنند. 

در جراحی لیفت سینه پوست اضافی برداشته شده و بافت اطراف پستان کشیده می‌شود. در نتیجه پستان شما لیفت و به سمت بالا می رود. به این دلیل که پوست بعضی از خانم‌ها برای تحمل وزن پستان به اندازه کافی مقاوم و محکم نیست، سینه آن‌ها افتاده و شل می شود. در این حالت باید بافت اضافه سینه برداشته شود.

جراحی زیبایی سینه با لیزر

اگر به فکر لیفت کردن سینه‌های خود هستید، این خبر خوش را به شما بدهیم که با استفاده از تکنولوژی‌های لیزری می‌توانید سینه خود را لیفت کنید. خانم‌هایی که به دلیل نوسانات وزن، افزایش سن و بارداری‌های متعدد سینه‌هایی شل و افتاده دارند، با این تکنیک قادر به جراحی زیبایی سینه خود خواهند بود.‌ در واقع لیزر کردن سینه یک روش غیر جراحی است که با اشعه‌های لیزری سینه‌ها را لیفت می‌کند. استفاده از لیزر روشی ایمن است اما نتایج آن کوتاه مدت هستند و به ترمیم نیاز دارند. در این روش گرمایش حرارتی که اشعه لیزر دارد، روی بافت‌های پوستی تاثیر می‌گذارد و پوست را بالا می‌کشد. نتایج لیزر سینه پس از اتمام سه جلسه درمانی قابل مشاهده هستند.

مزایای جراحی زیبایی سینه زنان

عمل زیبایی سینه مزایای زیادی را با خود به همراه دارد. همین مزایا هستند که استقبال از انواع جراحی‌های زیبایی سینه را افزایش داده‌اند:

  1. با انجام جراحی‌های زیبایی سینه می‌توانید فرم سینه خود را متناسب با اندام خود تغییر دهید. تحقیقات نشان داده‌اند این جراحی‌ها در افزایش اعتماد به نفس خانم‌ها نقش زیادی را ایفا می‌کنند.
  2. بسیاری از بیماران با انجام عمل زیبایی سینه می‌توانند فعالیت‌هایی مثل دویدن یا ورزش‌های سنگین را از سر بگیرند.
  3. شل شدگی و افتادگی سینه شما با کمک این جراحی‌ها کاملا از بین خواهد رفت.
  4. اگر قصد پروتز کردن سینه خود را دارید، می‌توانید انواع پروتز را از برندهای مختلف خریداری کنید. این پروتزها ماندگاری زیادی دارند و می‌توانند تا دو سایز سینه شما را بزرگتر کنند.

عوارض جراحی زیبایی سینه زنان

اگرچه جراحی زیبایی سینه می‌تواند مزایای زیادی را به ارمغان بیاورد اما مانند هر عمل دیگری، دارای عوارض هم هست.‌ این عوارض عمومی هستند و ممکن است برای هر متقاضی جراحی سینه به وجود بیایند. اما جای نگرانی وجود ندارد چرا که عوارض ناشی از عمل زیبایی سینه پس از مدت کوتاهی ( با پایان یافتن دوران نقاهت این عمل) از بین خواهند رفت. در صورتی که با عوارض جدی مواجه شدید، باید سریعا آن را با پزشک خود در میان بگذارید. مهم‌ترین خطرات و عوارض این جراحی عبارتند از:

  • خونریزی کردن سینه
  • عفونت و زخم
  • بی حس شدن سینه
  • امکان جا به جایی پروتز موجود در بافت سینه
  • ایجاد اسکار و جای زخم پس از پایان دوران نقاهت
  • عدم تقارن در سینه

مراقبت‌های قبل از جراحی زیبایی پستان

  • استعمال سیگار و هرگونه دخانیات را سه هفته قبل از انجام عمل جراحی متوقف کنید.
  • از مصرف قرص‌هایی مانند آسپرین و بروفن بپرهیزید.
  • اگر بیماری‌هایی مانند فشارخون، دیابت، آسم و تنگی نفس، بیماری قلبی، کم خونی، بیماری‌های مربوط به تیروئید و هرگونه بیماری زمینه‌ای دیگری دارید، حتما پزشک خود را در جریان بذارید.
  • اگر سابقه انجام عمل جراحی داشته‌اید پزشک خود را مطلع کنید.
  • قبل از عمل جراحی، آزمایشات مربوط به عمل که توسط پزشک تجویز شده‌اند را حتما انجام داده و نتیجه را به پزشک، تحویل دهید.

سوالات متداول در مورد جراحی سینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط